Nokia T7-00 kuvissa?

Manu Pitkänen
4. huhtikuuta, 2011 10:13

Kiinankieliselle Pcpop.com-sivustolle on ladattu joukko valokuvia, joiden väitetään esittävän Nokia T7-00-puhelinta. Toistaiseksi julkaisemattomasta T-sarjasta ja T7-puhelimesta saatiin kuulla ensi kerran viime viikolla. Asiasta uutisoi suomeksi ensimmäisenä Mobiiliblogi.
Väitteet voivat olla tasoa kuravelli, sillä juttu on päivätty aprillipäiväksi. Puhelimen pohjasta kuitenkin löytyy selvästi merkintä "T7-00", joten ainakin palturin eteen on nähty vaivaa. Ulkonäkö muistuttaa voimakkaasti N8:aa, mutta ominaisuuksista löytyy pieniä eroja. Jos kyse on T7:stä, niin jostain oudosta syystä puhelimen takakanteen on laitettu "Nseries"-tarra.
Kuvien lisäksi sivusto vuoti tietoja puhelimen teknisistä ominaisuuksista. Puhelimessa on 360x640-resoluution AMOLED-näyttö (?), WLAN, GPS, Bluetooth, microUSB ja 3G. Symbian-käyttöjärjestelmää pyörittää 700 megahertsin ARM11-suoritin ja grafiikkaa piirtää OpenGL 2.0-tuella varustettu ohjainpiiri. N8:aan verrattuna "T7-00:ssa" on pienempi kahdeksan megapikselin pääkamera, eikä siitä löydy HDMI-liitäntää.


Lue myös nämä
Tägit
Nokia
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.