Nokialta Symbian-julkaisu 12. huhtikuuta

Manu Pitkänen
6. huhtikuuta, 2011 14:07

Nokia on lähetellyt lehdistölle kiusoittelukuvan, jonka mukaan yhtiö aikoo pitää ensi tiistaina (12. huhtikuuta) lehdistötilaisuuden Lontoossa. Jotakin Symbianiin liityvää Nokia aikoo esitellä, mutta sen paremmin tapahtuman sisällöstä ei vielä tiedetä.
Monet uutissivustot ovat ehtineet jo veikkailla Nokian julkaisevan uusia puhelinmalleja (T7, X7 tai E6), mutta ohjelma voi pitää sisällään aivan jotakin muuta. Jo muutama viikko sitten verkkoon vuoti tieto, että Nokia aikoo julkistaa samaisena päivänä Symbian-käyttöjärjestelmän PR 2.0 -päivityksen, joten tämä voi hyvinkin olla tilaisuuden pääpuheenaihe. Myös helmikuussa MWC-messujen jälkeen huhuttiin PR 2.0:n julkistamistilaisuuden olevan maaliskuun lopulla tai huhtikuun alussa. Kiusoittelukuvassa on teksti "Discover what's new with Symbian smartphones", jonka tarkoitusta jokainen voi itse miettiä.
Hauska yksityiskohta on, että Nokia järjestää konferenssinsa samana päivänä kun HTC pitää omansa – myöskin Lontoossa. Nokialle koitui hyvä tilaisuus maksaa potut pottuina viime syksyisestä Nokia World -episodista.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Symbian
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.