HTC julkaisi Sensationin – ilmestyy toukokuussa

Manu Pitkänen
12. huhtikuuta, 2011 16:54

HTC on tänään Lontoossa pidetyssä lehdistötilaisuudessa esitellyt Sensation-puhelinmalliaan. Se on ensimmäinen kaksiytimisellä Snapdragon-prosessorilla (MSM 8260) varustettu älypuhelin.
Muutamaa tuntia ennen virallista julkaisua Vodafone lipsautti tekniset ominaisuudet verkkoon. Qualcomm meni myös vahingossa paljastamaan liian aikaisin, että Sensationissa on kaksiytiminen prosessori. Vuodot eivät olleet kovin pahoja, sillä tekniset ominaisuudet paljastuivat aikoja sitten. Viime hetken vuodot vain vahvistivat aiemmin huhu-asteiset tiedot oikeiksi.
HTC Sensation on teknisesti kuin 3D-riisuttu HTC EVO 3D. Puhelimen takapuolelta löytyy tavallinen kahdeksan megapikselin kamera, joka kykenee tallentamaan 1080p-tarkkuuksista videota (30 FPS). Etupuolta taas hallitsee 4,3-tuumainen S-LCD-näyttö, jonka resoluutio on 540 x 960 pikseliä.
Sensationista löytyy Android 2.3.3-käyttöjärjestelmä, jota on ehostettu uudistetulla Sense-käyttöliittymällä. Silmiinpistävintä uudessa Sensessä on kolmiulotteinen kotinäkymäsiirtymä. Lisäksi sovelluksia voi käynnistää raahaamalla kuvake niin sanottuun aktivointirenkaaseen, kun näyttölukko on päällä.
Valitettavasti HTC ei ilmoittanut puhelimen suositushintaa. Vodafonen mukaan puhelin saapuu Euroopan "avainmarkkinoille" toukokuun puolivälissä. Yhdysvaltoihin puhelin tulee myyntiin kesällä.

Lue myös nämä
Tägit
HTC HTC Pyramid HTC Sensation
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.