HTC Sensation häviää ensitesteissä selvästi Samsungin Galaxy S2:lle

Kaarlo Räihä
14. huhtikuuta, 2011 13:58

HTC esitteli tällä viikolla uuden Sensation-puhelimen, jonka pitäisi olla suorituskyvyn osalta yrityksen tehokkain Android-puhelin. Ensimmäisten suorituskykytestien perusteella Sensation ei kuitenkaan vakuuta, vaan se häviää esim. Samsungin Galaxy S2:lle selvästi.
Android-laitteiden suorituskykymittauksiin tarkoitetun Smartbench-sovelluksen avulla tehdyissä testeissä erot ovat jopa huolestuttavan suuret, sillä Productivity-osiossa Galaxy S2 saa noin 3 700 pistettä, kun Sensationin tulos on noin 1 900 pistettä.
Pelien suorituskykyä mittaavassa Games-osiossa Galaxy S2 saa noin 2400 pistettä, kun Sensationin pitää tyytyä noin 1 600 pisteen tulokseen.
Tällä hetkellä ei ole tietoa siitä, että ovatko Sensationin testit ajettu myyntiin tulevalla mallilla vai onko kyseessä prototyypin avulla tehdyt testit. Asia selvinnee viimeistään kuukauden sisällä, jolloin puhelinten toimitukset kuluttajille on tarkoitus aloittaa.
Jos Sensationin suorituskyky on kuitenkin nyt tulleiden testitulosten mukainen, tietää se huonoja uutisia Qualcommille, sillä testien perusteella yrityksen kaksiytiminen MSM 8260 -piiri ei pysty kilpailemaan laskentatehon osalta Samsungin tai NVIDIA:n vastaavia tuotteita vastaan.
Alla testien tuloksia

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy S II HTC Sensation
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.