Osa HTC:n uusista käyttöliittymäherkuista tulossa myös vanhemmille puhelimille

Teemu Laitila
17. huhtikuuta, 2011 17:48

HTC on osittain perunut puheitaan sen jälkeen, kun yhtiö kertoi twitter-viestissään, että uutta Sense 3.0 -käyttöliittymä ei tulla näkemään yhtiön vanhemmissa malleissa. Viestin mukaan kovien laitevaatimuksien johdosta uusi versio toimisi vain Flyer-, EVO 3D - ja Sensation-malleissa.
Ilmoitus on herättänyt närää muiden HTC:n uudehkojen puhelinten omistajien keskuudessa ja yhtiö onkin julkaissut uuden twitter-viestin, jonka mukaan ainakin osa uusista ominaisuuksista tullaan tarjoamaan myös vanhemmille malleille.
HTC ei kuitenkaan ole ottanut kantaa, mitkä osat käyttöliittymästä tullaan tarjoamaan vanhemmillekin laitteille. Koska alkuperäinen perustelu koski nimenomaan laskentatehon tarvetta, on luultavaa, että esimerkiksi kolmiulotteinen kotinäkymä ja näyttävät galleriaefektit ovat tulevaisuudessakin vain tehokkaampien mallien omistajien herkkua.
Sen sijaan pienemmät uudistukset, kuten tiettyyn sovellukseen avattava lukitusruutu vaikuttavat potentiaalisilta ehdokkailta myös vanhempiin puhelimiin.

Lue myös nämä
Tägit
HTC
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.