Google keskeytti Galaxy S:n Gingerbread-päivityksen jakelun *PÄIVITETTY*

Kaarlo Räihä
19. huhtikuuta, 2011 16:46

Viime viikolla jakeluun tullut Samsungin Galaxy S -puhelimen Gingerbread-päivitys on hävinnyt vähin äänin jakelusta, ja Vodafone-operaattorin tukifoorumille tulleen viestin mukaan Google puuttui tilanteeseen päivityksen tuomien ongelmien takia.
Samsungille tilanne on jälleen kerran ikävä, sillä myös Galaxy S:n aiempien ohjelmistopäivitysten kanssa on esiintynyt erinäisiä ongelmia, ja monet puhelimen omistajat ovatkin turhautuneet Samsungin toimintaan.
Vodafonen edustajan kirjoittaman viestin mukaan suorituskykyyn liittyvät ongelmat eivät vaivaa Vodafonen asiakkaille jaettua puhelinta, ja operaattori yrittää parhaillaan saada päivityksen takaisin jakeluun sen asiakkaille. Operaattorivapaiden puhelinten kohdalla ongelmia on kuitenkin esiintynyt, ja nähtävästi myös Google on saanut ongelmista tarpeeksi keskeyttäessään päivityksen jakelun.
Samsung ei ole tiettävästi kommentoinut vielä päivityksen ottamista pois jakelusta.
Samsungin omien ohjelmistopäivitysten ohella puhelimen omistajat voivat asentaa puhelimeensa epävirallisia ohjelmistoversioita, joiden kehityksestä kiinnostuneet tahot saivat eilen mukavia uutisia, kun Samsung laittoi viimeisimmän lähdekoodipaketin jakeluun.
PÄIVITYS:
Samsung on kertonut yrityksen Facebook-sivulla, että päivitys on otettu pois jakelusta etupuolen kameraan liittyvän ongelman takia. Uuden päivityksen arvioidaan olevan valmis seuraavalla viikolla.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy S Android Gingerbread
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.