Motorola julkaisee etunenässä neliytimiset älypuhelimet

Manu Pitkänen
24. huhtikuuta, 2011 12:03

Droid-Lifen tietojen mukaan yhdysvaltalainen matkapuhelinvalmistaja Motorola aikoo julkaista ensi vuoden alussa kaksi neliytimisillä prosessoreilla varustettua puhelinta. Kaksikko tunnetaan tällä hetkellä koodinimillä Bullet ja Jet.
Sekä Bullet että Jet tulevat olemaan ensimmisiä Nvidian Tegra 3 -mobiilialustaan (Kal-El) perustuvia, neljällä prosessoriytimellä varustettuja, puhelimia. Droid-Lifen mukaan molemmat mallit julkaistaan tai ainakin esitellään vuoden 2012 alussa, mikä sopii hyvin yksiin Nvidian aiemmin kertomien tietojen mukaan. Grafiikkajätin mukaan ensimmäiset Tegra 3 -laitteet ilmestyvät Q1/2012.
Droid-Life on saanut varsin yksityiskohtaista tietoa Motorolan tulevista puhelimista, vaikka julkaisuun on vielä yli puoli vuotta aikaa. Ensimmäisenä julkaistavassa Bulletissa ei ole QWERTY-näppäimistöä, jollainen Jetissä taas on. Bullet erottuu Jetistä myös isommalla 4,3 tuumaisella qHD-resoluutioisella näytöllä (Jet: 4"). Molemmista malleista löytyy neliydinprosessorin lisäksi tarkka 12 megapikselin kamera, NFC-tuki, 1–1,5 gigatavua keskusmuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Käyttöjärjestelmästä ei ollut puhetta, mutta on turvallista olettaa sen olevan Android.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola NVIDIA Tegra Tegra 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.