Samsungin Windows Phone 7 -puhelimissa päivitysongelmia

Kaarlo Räihä
30. huhtikuuta, 2011 19:29

Helmikuussa alkanut ohjelmistopäivitysten jakelu Windows Phone 7 -puhelimiin ei ole sujunut aivan Microsoftin odotusten mukaisesti, ja nyt ongelmia on löytynyt lisää, joiden myötä päivitysten asentaminen Samsungin Focus- ja Omnia 7 -puhelimiin on osoittautunut ongelmalliseksi.
Focusin kohdalla ongelmat koskevat tiettävästi puhelimen uudempia laiteversioita, joihin päivitystä ei tarjota, vaikka virallisesti päivityksen pitäisi onnistua ilman ongelmia. Microsoft on tietoinen päivitysongelmasta, ja yritys tutkii parhaillaan ongelmien syytä, mutta mitään tarkempia tietoja asiasta ei ole julkaistu.
Päivityksen saaneet Focusin omistajat ovat myös valittaneet ongelmista monikosketustuen kanssa, joiden myötä puhelin ei voi vastaanottaa pitkäkestoisia sormieleitä.
Euroopassa Omnia 7:n päivityksen jakelu on toistaiseksi keskeytetty havaittujen teknisten ongelmien takia. Microsoft työstää näihin ongelmiin korjauksia, ja Microsoftin edustajan mukaan korjattu päivitys saadaan toivottavasti jakeluun lähiaikoina.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone 7 Samsung Omnia 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.