Samsung Apps mahdollistaa ostamisen puhelinlaskulla

Matti Robinson
3. toukokuuta, 2011 14:17

Samsung on laajentanut oman sovelluskauppansa maksuvaihtoehtoja puhelinlaskulla. Samsung Apps -sovelluskaupan tuotteita on nyt mahdollista maksaa ennakkoon maksetun prepaid-liittymän lisäksi myös tavallisen puhelinliittymän laskun yhteydessä. Uusi maksupalvelu aukesi 12 Euroopan ja Aasian maassa viime viikolla ja yhtiö houkutteleekin käyttäjiä kokeilemaan palvelua kilpailun voimin.
Samsung Apps laajentaa maksuvaihtoehtoja ympäri maailman vuoden mittaan. Huhtikuun 28. päivä palvelu aukesi muun muassa Briteissä, Ruotsissa, Suomessa, Saksassa ja Intiassa. Nyt Samsung on julkistanut promokampanjan, jossa arvotaan palkintoja sovelluskaupan käyttäjien kesken.
Buy Hot Apps, Get Cool Gadgets! -kampanjassa arvotaan palkintoja Samsung Apps -käyttäjille, jotka ostavat palvelusta tuotteita toukokuun 17. päivän ja kesäkuun 20. päivän välillä. Ostamiseen vaaditaan jokin Samsung Wave -sarjan älypuhelimista. Voittajat julkistetaan Samsung Apps -sivustolla 27. kesäkuuta.
Samsungin sovelluskaupasta löytyy tällä hetkellä noin 15 000 sovellusta, joita on ladattu tähän mennessä yli 100 miljoonaa kertaa. Samsung kertoi sovelluskaupan laajenemisesta Suomeen helmikuussa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Apps
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.