Sony Ericsson julkaisi uudet Mini-puhelimet

Kaarlo Räihä
5. toukokuuta, 2011 23:35

Sony Ericssonin Android-puhelinten tuoteperhe on kasvanut tänään kahdella uudella pikkupuhelimella, kun yritys julkaisi Xperia mini - ja Xperia mini pro -mallit.
Molemmat puhelimet ovat varustettu gigahertsin kellotaajuudella toimivalla Snapdragon-suorittimella, 512 megatavun RAM-muistilla, 5 megapikselin kameralla (LED-salama, 720p-videokuvaus), kolmen tuuman BRAVIA-kosketusnäytöllä (resoluutio 480x320) ja FM-virittimellä (RDS-tuki).
Xperia mini pro sisältää lisäksi VGA-kameran etupuolella videopuheluita varten ja QWERTY-näppäimistön.
Ohjelmistopuolella tarjolla on Androidin Gingerbread, jota SE on muokannut omilla lisäyksillään. Molemmissa puhelimissa on DLNA-tuki, ja Xperia mini pro sisältää lisäksi vakiona Skype-, Office Suite - ja McAfee antivirus -sovellukset.
Molemmat puhelimet tulevat myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä. Xperia mini on kooltaan 88x52x16 mm ja painoa löytyy 94 grammaa. Xperia mini pron strategiset mitat ovat 92x53x18 mm ja 136 grammaa.
Xperia minin värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, sininen ja tummempi vaaleanpunainen. Xperia mini pron osalta värit ovat musta, valkoinen, turkoosi ja vaaleanpunainen.
Molemmista puhelimista löytyy 1200 mAh -akku, jolle luvataan puheaikaa noin 5 tuntia ja valmiusaikaa noin 320 tuntia. Valitettavasti laitteiden suositushintoja ei paljastettu.
Alla kuvia puhelimista:

Lue myös nämä
Tägit
Sony Ericsson Xperia mini pro Sony Ericsson Xperia mini Sony Ericsson
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.