Sony Ericsson integroi Facebookin tiukemmin puhelimiinsa

Teemu Laitila
7. toukokuuta, 2011 18:18

Sony Ericsson on ilmoittanut aikovansa syventää uusien puhelinmalliensa Facebook-integraatiota. Uudet Facebook-toiminnot tulevat vakiona juuri julkaistuissa Xperia Mini -puhelimissa ja aiemmin julkaistuihin Xperia Arc - ja Play -malleihin ne tullaan jakelemaan ohjelmistopäivityksinä.
Tarkoituksena on laajentaa Facebookin käyttö yhdestä ohjelman sijaan koko puhelimen käyttöliittymään ja sen eri toimintoihin. Tulossa ovat perinteiset kertaalleen tehtävä sisäänkirjautuminen sekä kontaktien ja kalenterin synkronointi.


Lisäksi tulevaisuudessa musiikkisoittimeen ilmestyy Facebookin perinteinen Like-nappula, jonka avulla voi jakaa kuuntelemansa musiikin ja Facebookin-kavereiden suosittelema musiikki löytyy omasta widgetistään. Kavereiden jakamille kuville on luvassa oma välilehtensä ja kontaktilistan kautta kavereiden toiminnasta saa tietoa aiempaa kattavammin.
Gallerian kautta voi tarkastella Picasan kuvien lisäksi myös Facebookin kansioissa olevia kuvia ja perinteisten vastaamattomien puheluiden ja saapuneiden viestien lisäksi lukitusnäkymä esittää Facebookin huomautukset.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Ericsson
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.