LG Optimus Black tulee Eurooppaan tässä kuussa

Kaarlo Räihä
8. toukokuuta, 2011 12:28

Tammikuun CES-messuilla ensimmäisen kerran esillä ollut LG:n Optimus Black -älypuhelin on viimein pääsemässä kuluttajien ulottuville, sillä LG kertoi puhelinten saapuvan jälleenmyyjille toukokuun aikana.
Onnekkaita kuluttajia ovat tosin tällä kertaa vain Euroopassa asuvat henkilöt, jotka voivat ostaa pian itselleen mustan Optimus Blackin. Puhelimen valkoiset ja vaaleanpunaiset versiot tulevat Euroopassa myyntiin kesäkuun aikana.
Optimus Black sisältää gigahertsin kellotaajuudella toimivan TI OMAP 3630 -suorittimen, neljän tuuman IPS-tekniikalla toteutetun NOVA-näytön (resoluutio 800x480), 512 MB RAM-muistia, 2 megapikselin kameran edessä, 5 megapikselin kameran takana (LED-salama, 720p-videokuvaus) ja 1 500 mAh -akun.
LG:n mukaan täysin valkoinen NOVA-ruutu kuluttaa puolet vähemmän energiaa kuin AMOLED-tekniikan vastaava valkoinen ruutu. Valotehoakin näytölle luvataan runsaat 700 cd/m², joten näytön käyttäminen pitäisi onnistua myös kirkkaassa päivänvalossa ilman ongelmia.
Ohjelmistoalusta puhelimessa on Android Froyo, johon LG on luvannut julkaista myöhemmin Gingerbread-päivityksen. LG:n oma käyttöliittymämuokkaus on Optimus UI 2.0, ja se tarjoaa mm. puhelimen ravistelulla käynnistettäviä sovelluksia.
Kokoa puhelimella on 121x63,5x9,2 mm ja painoa 109 grammaa.
Verkkokauppa.comissa puhelimen ennakkotilaushinta on 449,90 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
LG Optimus Black
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.