ZTE Skate tarjoaa 4,3 tuuman näytön 250 euron hintaan

Teemu Laitila
10. toukokuuta, 2011 20:06

Kiinalaisen ZTE:n seuraava malli Skate on päätynyt pikakatsaukseen kreikkalaiselle tekniikkasivustolle. ZTE Skate on Suomessa suurta menestystä saavuttaneen ZTE Bladen seuraaja, joskin hinnan epäillään nousevan hieman edeltäjäänsä korkeammaksi. Kreikkalaissivuston mukaan puhelin vakuuttaa hinta-laatu-suhteellaan.
Skate perustuu Androidin uusimpaan puhelimille suunnattuun 2.3 versioon eikä sitä ole muokattu valmistajan toimesta. Näytön koko on kasvanut Bladen 3,5 tuumasta aina 4,3 tuumaan saakka, mikä noudattaa uusimpien Android-mallien trendejä. Näytön tarkkuus on 800x480 pikseliä.
Puhelimen sisuksista ei edelleenkään löydy huippuluokan komponentteja vaan kustannuksista on säästetty käyttämällä 800 MHz:n taajuudella toimivaa tarkemmin määrittelemätöntä prosessoria ja muistia on 512 MB. Kameran kenno tallentaa kuvia 5 megapikselin tarkkuudella.
Arvion mukaan puhelin on rakenteeltaan jämäkkä ja näyttö kohtalaisen laadukas. Huhujen mukaan laitteen hinta asettuisi 200 - 300 euron välimaastoon 250 euron tason ollessa vahva ehdokas.



Kuvat: DigitalLife

Lue myös nämä
Tägit
ZTE ZTE Skate
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.