Tuleva Windows Phone -päivitys tuo herkkuja yrityskäyttäjille

Teemu Laitila
17. toukokuuta, 2011 11:49

Microsoft aikoo pitää kuluvan kuun 24. päivä isomman Windows Phone -aiheisen tapahtuman, mutta viime viikkoina on saatu paljon esimakua Mango-päivityksen tulevista ominaisuuksista. Viimeisimmät tiedot saatiin Microsoftin sovelluskehittäjille ja IT-alan ammattilaisille tarkoitetussa TehcEd-konferenssissa. Konferensin avajaistilaisuudessa esitellyt ominaisuudet ovatkin nimenomaan yrityskäyttöön suunnattuja.
Erityisen tärkeistä sähköposteista saa tulevaisuudessa tietää välittömästi, kun haluamansa kansiot voi merkitä näkymään suoraan kotiruudulla. Pidempien viestinvaihtojen seurantaa helpotetaan keskustelunäkymällä, jossa samasta aiheesta käydyt keskustelut näkyvät yhtenä viestilankana.
Paljon sähköpostia käyttävät ilahtunevat mahdollisuudesta etsiä postipalvelimelta (Exchange Server) myös vanhoja sähköpostiviestejä, joita ei ole enää tallessa puhelimen muistissa. Lisäksi tulossa on parempi tuki Microsoftin Lync-yhteistyöalustalle.
Päivityksen myötä yritysten arvostamat tietoturvaominaisuudet paranevat ja mukana on tuki kirjaimista ja numeroista koostuville salasanoille, paremmat työkalut tärkeiden tiedostojen käyttöoikeuksien hallintaan (Information Rights Management) ja tuki piilotetuille WiFi-verkoille.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone Windows Phone 7.5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.