Galaxy S II:n seuraaja ilmestyy tänä vuonna – Samsung Hercules

Manu Pitkänen
18. toukokuuta, 2011 8:20

Tuoreiden tietojen mukaan Samsung aikoo julkaista tämän vuoden lopulla uuden lippulaivan yhtiön älypuhelinmallistoon. Galaxy S II:n seuraaja tunnetaan tässä vaiheessa koodinimellä Hercules, joka ei ainakaan ennakkotietojen mukaan ole lainkaan liioiteltu nimi.
Puhelinta ei odoteta markkinoille ainakaan ennen elo-syyskuuta, vaan joskus viimeisen neljänneksen aikoihin. Herculeksessa on käytetty järeää 4,5 tuuman sAMOLED Plus -kosketusnäyttöä, jonka resoluutioksi on kerrottu vaatimattomat 480x800. Puhelimen laskentatehosta vastaa Qualcommin 1,5 gigahertsin taajuudella sykkivä kaksiytiminen APQ8060. Prosessorivalinta on erikoinen, sillä Samsungin olisi voinut olettaa turvautuvan omaan Exynos-mallistoon. Prosessorin parina on gigatavun edestä RAM-muistia.
Herculeksesta löytyy kahdeksan megapikselin pääkamera sekä toinen kamera videokeskusteluja varten. Puhelin tukee laajasti eri verkkoyhteystyyppejä, muiden muassa LTE-verkkoa. Myös NFC-tunnistus löytyy. Kiinteätä tallennustilaa on 16 gigatavua, jota voi laajentaa 32 gigatavulla microSD-kortin avulla. Herculeksessa on MHL-tuellinen USB-liitäntä, jonka ansiosta HDMI-liitännälle ei ole tarvetta.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Android 2.3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.