Sharp esitteli Android-simpukan 16 megapikselin kameralla

Kaarlo Räihä
20. toukokuuta, 2011 18:12

Sharpin panostus Android-rintamalla on jälleen jatkunut, kun yritys esitteli tällä viikolla uutta simpukkamallista Android-puhelinta, joka tunnetaan Hybrid 007SH -nimellä.
Kääntyvän näyttöosan lisäksi Hybrid 007SH pitää sisällään monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita ovat mm. 3,4-tuumainen autostereoskooppinen 3D-kosketusnäyttö (resoluutio 854x480), 16 megapikselin CCD-kennon omaava kamera (720p-videokuvaus), Japanin markkinoille suunnattu digiviritin, infrapunaportti ja HDMI-ulostulo.
Kokoa puhelimella on 113x51,8x19,3 mm ja painoa on 140 grammaa. Sharpin mukaan puhelimen runko on vedenkestävä. Akun kapasiteetti on 800 mAh.
Ohjelmistopuolella tarjolla on Androidin Gingerbread, johon Sharp on lisännyt omia muokkauksia. Puhelimen luvataan toimivan yhdessä Sharpin Blu-ray-tallentimien kanssa, joten kuvaamansa videomateriaalin saa siirrettyä helposti Blu-ray-levylle.
Myyntiin puhelin tulee Japanissa ensi kuussa SoftBank-operaattorin kautta, mutta sen suositushintaa ei vielä paljastettu. Puhelin on tulossa myöhemmin myyntiin myös muilla markkina-alueilla.
Alla kuvia ja Gigazine-verkkojulkaisun tekemä lyhyt video puhelimesta

Lue myös nämä
Tägit
Android Gingerbread Sharp
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.