Minecraftista Xperia Playn tappajasovellus?

Teemu Laitila
25. toukokuuta, 2011 21:27

Sony Ericsson ja suositun Minecraft-pelin kehittäjäyhtiö Mojang ovat vahvistaneet, että Minecraftin aiemmin julkistettu Android-versio tulee ensimmäiseksi saataville Sony Ericssonin Xperia Play -puhelimiin.
Sony Ericssonin pelipuhelimesta on tähän mennessä puuttunut oma niin kutstuttu tappajasovelluksensa, jota yritetään löytää Minecraft-yhteistyöstä. Asiasta uutisoivan Gamasutran mukaan peli on optimoitu hyödyntämään puhelimen PlayStation-tyylistä liukunäppäimistöä.
Mojang kehittää Minecraftista versiosta myös iOS-alustalle ja muille Android-laitteille. Peliä on tarkoitus muokata joiltain osin vastaamaan paremmin mobiilikäyttäjien pelitottumuksia, kehittäjät kertovat.

Älypuhelimissa on erilainen näyttö, erilainen laitteisto ja pelaajat keskittyvät pelaamiseen lyhyempiä aikoja kerrallaan ja mobiilialustoilla toimiakseen peli vaatii pientä muokkausta.

Pelin julkaisu noudattaa PC-version filosofiaa ainakin siltä osin, että tarkoituksena on julkaista ominaisuudet heti kun mahdollista ja päivittää usein.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Ericsson Minecraft Xperia Play
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.