Apple Samsungille: Emme näytä iPhone 5:tä, mutta älkää silti kopioiko sitä

Manu Pitkänen
15. kesäkuuta, 2011 18:15

Uutisoimme toukokuun lopulla Samsungin jättämästä haasteesta, jossa Applea vaaditaan paljastamaan iPhone 5:n ja iPad 3:n ulkonäkö. Samsung haluaa nähdä puhelimen, jottei se vahingossakaan kopioisi niiden ulkoisia ominaisuuksia omissa puhelin- ja tablet-malleissaan. Apple haastoi Samsungin oikeuteen toukokuussa, koska sen mukaan korealaisvalmistajan Galaxy S -puhelin ja Galaxy Tab -taulutietokone muistuttavat liian paljon iPhonea ja iPadia.
Nyt Apple on vastannut Samsungin vastahaasteeseen. Apple pyytää tuomioistuinta torppaamaan Samsungin esittämät vaateet liittyen julkaisemattoman iPhone 5:n paljastamiseen. Vastauksessa todetaan, että Samsung pyytää täysin mahdottomia asioita. Ne ovat täysin kohtuuttomia eivätkä millään tavalla liity Applen alkuperäiseen kanteeseen. Apple ei suostu paljastama iPhone 5:n tai iPad 3:n ulkonäköä, koska ne kuuluvat yhtiösalaisuuksien piiriin.
Samsungin ja Applen käymä kinastelu on saanut monien mielestä jo huvittavat mittasuhteet. Saa nähdä meneekö tappelu oikeasti tuomarin käsittelyyn, vai saadaanko asia sovittua oikeussalin ovien ulkopuolella.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone Samsung Samsung Galaxy S Galaxy Tab iPad 2 Apple iPad
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.