Ensimmäinen kuva Sony Ericssonin tulevasta huippumallista

Teemu Laitila
18. kesäkuuta, 2011 17:35

Yksi todellisen huippupuhelimen vaatimuksista alkaa muiden ominaisuuksien ohella olla jo kaksiytiminen prosessori. Tähän mennessä Sony Ericssonin parhaissa malleissa kuten Xperia Arcissa on kuitenkin käytetty vielä yhden ytimen järjestelmäsiruja. Tilanne tulee muuttumaan, jos huhut SE:n Xperia Duo -mallista osoittautuvat paikkansapitäviksi.
Huhujen uskottavuutta vahvistaa kiinalaislähteistä vuodettu kuva, jossa oletettavasti näkyy tuleva Xperia Duo. Sony Ericsson on myös merkinnyt Xperia Duon yhtiön tavaramerkiksi.
Jos kuviin on luottamista, Xperia Duo tuo pieniä muutoksia SE:n tähänastiseen melko kulmikkaaseen design-filosofiaan. Kuvien puhelinta on pyöristetty hieman HTC:n malliin.


Kuvien perusteella ruudun on arvioitu olevan vähintään 4,3 tuuman tai jopa 4,5 tuuman kokoinen. Valitettavasti kuva on ainut puhelimesta saatavilla oleva tieto, mutta jos kuva on aito, lisätietoja saataneen pian myös virallisista lähteistä.
Edit: Puhelimen aitous vaikuttaa entistä todennäköisemmältä, kun kiinalaislähteistä on saatu toinenkin kuva tulevasta laitteesta. Valitettavasti kuvien mukana ei tule tarkempia teknisiä tietoja.


Lue myös nämä
Tägit
Sony Ericsson
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.