Nokia: Työpaikkojen vähennystarve edelleen 1400

Manu Pitkänen
22. kesäkuuta, 2011 10:30

Nokia on tänään ilmoittanut saaneensa huhtikuun lopulla alkaneita yt-neuvotteluja päätökseen. Lehdistötiedotteen mukaan Suomen työpaikkojen vähennystarve on yhteensä 1400, mikä on linjassa Nokian aiemmin ilmoittaman arvion kanssa.
Matkapuhelinjätti ei osaa vielä sanoa millä tavoin työpaikkavähennykset vaikuttavat paikkakuntakohtaisesti, koska osassa Nokian organisaatioissa neuvottelut vielä jatkuvat. Nokia pyrkii ilmoittamaan vähennyksistä yt-neuvotteluiden piiriin kuuluville työntekijöille heinäkuun alkuun mennessä.

Tässä vaiheessa emme voi kommentoida paikkakuntakohtaisia vaikutuksia Suomessa, sillä prosessi on vielä monilta osin kesken. Meillä on Nokiassa useita tiimejä, joissa tarvitaan lisää ihmisiä, ja näiden resurssointi on vielä meneillään.
Ville Valtonen, Nokian Suomen henkilöstöjohtaja

Vähennykset toteutetaan vuoden 2012 loppuun mennessä. Jokaisella on mahdollisuus pysyä palkkalistoilla vielä vuoden 2011 loppuun, vaikka työt loppuisivatkin ennen sitä. Nokia ilmoitti aiemmin tänään, että se on allekirjoittanut sopimuksen Accenturen kanssa Symbian-kehityksen ulkoistamisesta.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Symbian
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.