Windows Phone Mangon ominaisuuksia videoesittelyssä

Manu Pitkänen
22. heinäkuuta, 2011 10:26

YouTubeen on lisätty uusia videoita, joissa esitellään ensi syksynä julkaistavan Windows Phone Mangon uusia ominaisuuksia. Ensimmäisen Mango-puhelimen julkaisee Fujitsu, joka tuo puhelimensa markkinoille jo elokuussa. Muut mallit julkaistaan syksymmällä.
Microsoft on lisännyt videopalveluun yhteensä viisi videota, joissa esitellään käyttöjärjestelmän sähköpostisovellusta ja People Hubia. Sähköpostin osalta videoilla hehkutetaan uutta ryhmitysmekanismia, joka kokoa saman aiheen kirjeenvaihdon yhdeksi keskusteluksi, jolloin viestien hallinta on loogisempaa ja helpompaa. Toinen esitelty ominaisuus oli niin sanottu Linked Inbox, jonka avulla käyttäjä voi yhdistää vapaa-ajan sähköpostiosoitteensa yhteen näkymään ja työpostit toiseen näkymään, sekoittamatta näitä keskenään.
Sähköpostin ohella Microsoft antoi esimakua uudesta People Hubista. Siinä on kyse pohjimmiltaa siitä, että käyttäjä voi luoda tietylle ihmisryhmälle tai yhdelle henkilölle etusivun ruutuvalikkoon oman Live Tile -näkymän, jossa näkyvät kaikki ryhmään tai henkilöön liittyvä yhteydenpitohistoria (puhelut, SMS-viestit, twiitit ja Facebook-päivitykset).
Lisäksi käyttäjä voi pitää yhteyttä ennakkoon luotujen ryhmien kanssa kollektiivisesti, joten tekstiviestien, sähköpostien jne. lähettäminen koko perheelle tai kaveripiirille onnistuu vaivattomasti.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone 7
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.