LG:n loppuvuoden puhelinsuunnitelmat livahtivat nettiin

Teemu Laitila
23. heinäkuuta, 2011 12:47

Korealaisen elektroniikkajätti LG:n loppuvuoden puhelinsuunnitelmat ovat livahtaneet nettiin. PocketNow-sivuston löytämästä roadmapista paljastuu kuusi tälle vuodelle suunniteltua puhelinjulkaisua. Tulevista malleista viisi on Android-puhelimia ja yksi perustuu Windows Phone -järjestelmän Mango-versioon.
Vuotaneiden suunnitelmien perusteella LG:n loppuvuoden ykköspuhelin tulee olemaan LG Prada K2. Sen ominaisuudet vastaavat nykyisiä huippu-Androideja. Laitteesta löytyy 4,3 tuuman Nova-LCD-näyttö, Android 2.3 Gingerbread ja tarkemmin määrittelemätön tuplaydinprosessori. Vain 8,8 mm paksuiseen koteloon on asennettu 8 MP kamera taakse ja 1,3 MP kamera eteen. Kuten nimestä voi päätellä, puhelin ratsastaa muotimerkin maineella ja sisältää "Prada-vaikutteista teksturointia kotelossa".
Halvemman hintaluokan huippusuosittu LG Optimus One saa seuraajakseen LG Univa -puhelimen, joka päivittää prosessorin nopeuden 800 MHz:n ja näytön koon 3,5 tuumaan. Samalla puhelin ohenee muutamalla millillä 11,9 mm kokoon. Käyttöjärjestelmänä on Android 2.3.


LG Prada K2, LG Univa ja LG Fantasy


LG:n Windows Phone -tarjonta kasvaa ainakin yhdellä mallilla. LG Fantasyn tarkemmat tiedot ovat vielä hämärän peitossa, mutta ulkonäkö muistuttaa läheisesti yhtiön Android-mallistoa. Microsoftin tiukoista laitevaatimuksista johtuen Fantasy tuskin eroaa muusta WP-tarjonnasta olennaisesti.
Lisäksi tulossa on 3,8 tuuman OLED-näytöllä ja Android 2.3 -käyttöjärjestelmällä varustettu LG Victor, joka pitää sisällään 1 GHz:n yksiytimisen prosessorin. NFC saapuu myös LG:n mallistoon LG Gelato NFC -mallin muodossa, joka NFC-ominaisuuksien lisäksi perustuu hitaampaan rautaan. Hitaampaa rautaa löytyy myös LG E2:n sisältä, jolla LG pyrkinee laajentamaan älypuhelintarjontaansa myös halvempiin hintaluokkiin.

Lue myös nämä
Tägit
LG
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.