HTC julkaisee vielä puolen tusinaa laitetta tänä vuonna

Manu Pitkänen
29. heinäkuuta, 2011 18:56

Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC:n mukaan yhtiö aikoo julkaista tämän vuoden puolella kuudesta kahdeksaan uutta mobiililaitetta. Julkaisut perustuvat niin Androidiin kuin Windows Phoneen, mutta näistä ensimmäiseen perustuvat laitteet tulevat olemaan vallitsevassa asemassa.
Tämän tiedon perusteella HTC:ltä ei ole tulossa kovin montaa Mango-puhelinta ensi syksylle. Alemman hintaluokan HTC Ignite ja Prime on vastikään nähty hollantilaisen verkkokaupan sivuilla, joten niiden lisäksi on tulossa korkeintaan yksi tai kaksi muuta Windows-puhelinta. Puuttuvat mallit lienevät HTC Eternity ja Omega.
Android-julkaisujen osalta on vaikea sanoa vielä mitään, mutta kenties HTC Vigor ja Ruby ovat tulossa tänä vuonna. Lisäksi tulossa on 10-tuumainen Puccini-tabletti.
Pocketnow.comin uutisoinnin mukaan yhtiö on lisäksi varannut itselleen seuraavat tavaramerkit: HTC Cheetah, HTC Raider, HTC Skyrocket, HTC Titan ja HTC Velo. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tämän nimisiä puhelimia olisi vielä tulossa. Esimerkiksi HTC Vigor -tavaramerkki varattiin jo kaksi vuotta sitten, mutta sen nimistä laitetta ei ole vielä julkaistu.
Päivitys. Lisätty maininnat Eternitystä ja Omegasta.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC Windows Phone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.