iPhone 5 esittäytyy ensimmäisessä lähikuvassa?

Manu Pitkänen
4. elokuuta, 2011 22:31

Applen iPhone 5 -puhelinta odotetaan enemmän kuin mitään. Sen huomaa blogeissa ja uutissivustoilla kiivaana käyvästä huhumyllystä. Kaikkia kiinnostaa tällä hetkellä etenkin se, että miltä Applen seuraava i-puhelin näyttää.
Viime aikoina verkkoon on vuotanut joitain kuvia kiinalaisista iPhone 5 -kopioista ja silikonista valmistetuista iPhone 5 -suojista, joista on voinut yrittää päätellä miltä Applen tuleva kruununjalokivi oikein näyttää.
Lisäksi iPhone 5:n on sanottu esiintyvän kaukaa otetussa kuvassa, jossa eräs Applen työntekijöistä kokeilee puhelimen antennin toimivuutta junan vaativissa olosuhteissa. Kuvasta oli kuitenkin paha sanoa juuri muuta kuin, että eräs matkustaja pitelee käsissään puhelinta.
Nyt MacRumorsin foorumille on ilmestynyt kuva, jonka väitetään olevan ensimmäinen iPhone 5:stä julkaistu lähikuva. Kuvan perusteella Apple on laittanut kaikkensa peliin saadakseen puhelimen designista mahdollisimman ohuen.
Ketjun aloittajan mukaan kuva on otettu ranskalaisen operaattorin tiloissa. Kannattaa pitää mielessä, että muutama päivä sitten Applen kerrottiin lähettäneen testimalleja operaattoreille, jotta nämä voisivat kokeilla puhelimien toimivuutta omissa verkoissaan. Puhelimeen pääsee käsiksi vain harvat ja kuvavuotojen välttämiseksi testikappaleissa on käytetty dummy-kuoria. Ohuutta eivät väärätkään kuoret kuitenkaan peittele.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.