Osa DNA:n verkosta alhaalla (päivitys 2)

Manu Pitkänen
6. elokuuta, 2011 12:43

Osa teleoperaattori DNA:n ylläpitämästä matkapuhelinverkosta on mennyt nurin. Julkaistun tiedotteen mukaan DNA:n verkko on mennyt nurin pääkaupunkiseudulla, mutta yhteyksissä on vikaa myös muualla Suomessa.
Ongelmat alkoivat tänään noin viiden aikaan aamulla, ja johtuvat ilmeisesti virheellisesti toimineesta sähkönsyötöstä. Pääkaupunkiseudulla asuvien DNA:n asiakkaiden matkaviestiliikenne on tällä hetkellä jumissa, mutta ongelma vaikuttaa myös DNA:n prepaid-asiakkaiden liittymien toimintaan koko Suomessa. DNA:n asiakaspalvelu- ja vikapalvelunumerotkin ovat tavoittamattomissa ongelman vuoksi.
DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck vakuuttaa Iltalehdelle, että ongelmaa korjataan paraikaa. Hän ei kuitenkaan osaa sanoa kauanko korjaamiseen kuluu vielä aikaa.
Päivitys Heti uutisen julkaisun jälkeen DNA ilmoitti verkon toimivan jälleen normaalisti.
Päivitys 2. DNA on jälleen päivittänyt tiedotettaan koskien tämänpäiväisiä ongelmia: "DNA:n mobiilivaihdepalvelun lisäksi DNA:n prepaid-liittymissä ja yksittäisissä lisäpalveluissa esiintyy vielä häiriöitä, kunnes sähkönsyöttökatkoksessa vioittuneet laitteet saadaan korjattua."

Lue myös nämä
Tägit
DNA
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.