Samsungin loppuvuoden roadmap paljastui?

Manu Pitkänen
11. elokuuta, 2011 22:29

Liettualainen Mobili linija -verkkokauppa on julkaissut sivuillaan uutisen, jossa luetteloidaan Samsungin julkistamattomia puhelinmalleja. Sivulla mainitaan yhteensä 18 puhelinta ominaisuuksineen. Luetteloa täydentää maininnat kuudesta eri tablet-versiosta.
Mobili linija ehti valitettavasti poistaa kyseisen sivun uutisen kirjoituksen aikana. Sivu oli kuitenkin jäänyt allekirjoittaneella auki Google Translateen, joten alla on esitetty ruutukaappaukset sivusta.
Luettelosta löytyy maininta 5,3-tuumaisesta Galaxy GT-I9220:stä (Google Translate käänsi 5,29 -> 29,5), joka lienee sama kuin heinäkuulla uutisoitu "Galaxy Q" (joka mallinimen osalta osoittautui perättömäksi). Sivuston mukaan järkäle on puhelin – ei tabletti – ja että siinä on 1,4 gigahertsin taajuudella tikittävä tuplaydinsuoritin. Resoluution kerrotaan olevan 720p.
Toinen mielenkiintoinen maininta on Galaxy GT-I9250:stä, joka on sivuston mukaan varusteltu edellistä pienemmällä 4,65 tuuman näytöllä ja käyttöjärjestelmänä on Gingerbread-Androidin sijaan Ice Cream Sandwich. Mobili linija mainitsee myös 4,5-tuumaisen GT-I9210:n, joka lienee aiemmin uutisoimamme Samsung Hercules.
Vuotoa täydentää italialaisen telefonino.netin samankaltaiselta vaikuttava luettelo, josta löytyy lisäksi maininta Windows Phone Mango -pohjaisesta Omnia W:stä. Sivustot kuitenkin puhuvat toistensa kanssa ristiin edellä mainittujen I9220:n ja I9250:n näyttöjen osalta. Telefoninon mukaan niiden koot olisivat selvästi maltillisemmat.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.