Windows Phonelle suuri päivitys ensi kuussa?

Matti Robinson
12. elokuuta, 2011 13:42

Huhut kertovat, että Windows Phone -alustan seuraava ja ensimmäinen suurempi päivitys saapuu syyskuun ensimmäisenä päivänä. Mango-nimellä tunnettu päivitys tuo mukanaan aimo annoksen uudistuksia alustalle. Sen tärkein uusi ominaisuus on moniajo, joka on aiemmin tyystin puuttunut Microsoftin alustasta.
Edellisen, niin kutsutun NoDo-päivityksen jälkeen Microsoft ei ole julkaissut päivityksiä alustalleen. Muutamiin pieniin korjauksiin keskittyneen päivityksen jälkeen alkaakin olla aika vahvistaa asemaa Googlen ja Applen alustoja vastaan.
Nokian on tarkoitus julkaista ensimmäinen Windows Phone -puhelin vielä tämän vuoden aikana. WP-alustaa pyörittävä puhelin odotteleekin vain Mangon, tai edullisempiin laitteisiin tarkoitetun Tangon, julkaisua. Nokian ensimmäinen Windows Phone -laita julkistetaan todennäköisesti lokakuussa Nokia World -tapahtumassa.
Huhujen mukaan Mangon julkaisu ajoitetaan juuri ennen IFA-messuja, joissa laitevalmistajat pääsevät esittelemään uusimmalla Windows Phone -alustalla varustettuja puhelimiaan. IFA-messut alkavat Berliinissä 2. syyskuuta.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Microsoft Windows Phone 7 Windows Phone Windows Phone 7.5
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.