Motorola julkaisi vesitiiviin DEFY+ -puhelimen

Teemu Laitila
16. elokuuta, 2011 13:12

Samana päivänä kun Google ja Motorola julkaisivat jymyuutisensa, Motorola julkaisi uuden kosteutta kestävän puhelinmallin. Motorola DEFY+ on päivitys yhtiön suosittuun Defy-malliin, joka on tarkoitettu aktiiviseen ulkoelämään ja joka ei pelästy pölyä tai vesisadetta.
Päivityksiä on tapahtunut lähes jokaisella osa-alueella. Käyttöjärjestelmänä toimii Androidin uusin versio 2.3 Gingerbread, jota pyörittää 1 GHz:n taajuudella toimiva prosessori. Käyttöjärjestelmän päällä pyörii Motorolan oma Motoblur-käyttöliittymä. Yksi edellisen mallin heikkouksista oli hitaaksi moitittu vain 800 MHz:n taajuudella toimiva prosessori, johon Motorola lupaa 25 prosentin nopeuslisän esimerkiksi nettiselailun tapauksessa.
Laitteesta lötyy 3,7 tuuman kokoinen kestävä Gorilla Glass -näyttö, jonka resoluutio edeltäjänsä tavoin on 854x480. Ulkoilmaelämäänsä voi tallentaa takaa löytyvällä 5 MP kennolla varustetulla kameralla. Sisäistä tallennustilaa löytyy 2 GB ja muistikortilla tilaa voi kasvattaa aina 32 GB saakka.
DEFY+ on testattu toimivaksi IP67-standardin mukaan, eli se kestää hyvin kosteutta sekä pölyä. Standardin määritysten mukaan laite kestää veteen upottamisen 15cm - 1m syvyyteen 30 minuutin ajaksi. Laitteen heikoin kohta lienee silti 3,7 tuuman näyttö, jota edes Gorilla-lasi ei suojaa sopivan kolhun sattuessa.
Motorola DEFY+ tulee myyntiin Euroopassa syksyn mittaan. Motorolan tiedote ei mainitse laitteen myyntihintaa, joka asettunee jonnekkin 400 euron tietämille.

Lue myös nämä
Tägit
Motorola DEFY
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.