Nokialta lipsahti: Symbian Belle saapuu jo keskiviikkona

Teemu Laitila
22. elokuuta, 2011 18:16

Vaikka Symbian Anna on vasta saatu suomalaisiinkin Symbian-puhelimiin, on seuraava Belleksi nimetty versio jo lähtökuopissaan. Nokian viralliselle Facebook-sivustolle on ilmestynyt laskuri, joka vaikuttaisi laskevan aikaa seuraavan isomman Symbian-päivityksen julkaisuun.
Pocket-lint-sivuston uutisen mukaan mystiseksi tarkoitetun laskurin merkitys paljastui vahingossa, kun Flash-animaation tiedosto oli nimetty osuvasti belle_fb_TeaserMain.swf -nimellä. Tiedoston nimi muuttui vikkelään ensimmäisten kommenttien jälkeen, mutta tulevan julkistuksen luonne vaikuttaisi selvältä.
Jos seuraava Symbian-versio saapuu jo tällä viikolla, se tuo mukanaan ainakin Android-tyylisen pudotusvalikon huomautuksille sekä tehokkaamman TaskSwitcher-ominaisuuden ja mahdollisuuden nopeisiin siirtymiin sovellusten välillä. Nettiin vuotaneissa videoissa on esitelty myös uutta sovelluskauppaa, josta on poistettu kokonaan Nokian hylkäämä Ovi-brändi.


Symbian Belle ei ole pysynyt muutenkaan erityisen salaisena, sillä pitkin blogosfääriä on jo nähty useampia Bellen toimintaa esitteleviä videoita.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Symbian^3 Symbian Belle
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.