Sony Ericssonilta uusi Live with Walkman -musiikkipuhelin

Teemu Laitila
22. elokuuta, 2011 15:50

Sony Ericsson on julkaisemassa uutta erityisesti musiikinkuunteluun painottuvaa Android-puhelinta perinteikkäällä Walkman-brändillä. Live with Walkman yhdistää Walkman-musiikkisoittimen ja aiemmissa Xperia-malleissa esitellyn tiukan sosiaalisen median integraation. Sisältöä musiikkisoittimeen on tarjolla Sonyn omasta musiikkikaupasta.
Live with Walkman toimitetaan Androidin uusimmalla 2.3 Gingerbread -versiolla varustettuna. Androidin päällä pyörii SE:n oma kustomoitu kulmiin keskittyvä käyttöliittymä.
Rautansa puolesta Live with Walkman muistuttaa paljolti aiemmin julkaistua Xperia Mini -
mallia. Naarmuuntumattoman näytön kokoa on kasvatettu 3,2 tuumaan, mutta resoluutio on sama 480x320. Käyttöjärjestelmän sujuvuudesta huolehtii 1 GHz:n taajuudella toimiva prosessori.
Laitteesta löytyy kamera sekä etu että takapuolelta. Varsinainen kamera toimii 5 mpix tarkkuudella ja tallentaa 720p-tason videokuvaa. Etupuolen Skype-videopuheluihin suunniteltu kamera toimii VGA-tarkkuudella.
Live with Walkman on suunniteltu toistamaan musiikkia myös ilman kuulokkeita ja laite on varustettu xLOUD-tekniikalla, joka parantaa kaiuttimien suorituskykyä. Pakkauksessa toimitetaan mukana myös kuulokkeet.
Laitteen fyysiset mitat ovat 56,5 x 106 x 14,2 ja painoa on 115 grammaa. Laitetta odotetaan myyntiin viimeisen neljänneksen aikana, eikä hinnoittelua ole vielä paljastettu.


Lue myös nämä
Tägit
Sony Ericsson Live with Walkman
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.