Nokia panostaa kehitysmaihin parinkympin puhelimilla

Teemu Laitila
25. elokuuta, 2011 10:23

Nokia on julkaissut kaksi uutta puhelinmallia, jotka on suunniteltu erityisesti kehittyvien maiden kansalaisten käyttötarkoituksiin. Erittäin edulliset Nokia 100 ja Nokia 101 ovat osa Nokian Symbian-strategiaa, jonka tarkoituksena on yhdistää seuraavat miljardi uutta käyttäjää puhelinverkkoon.
Nokia 101 tukee kahta SIM-korttia, mikä tulee tarpeeseen esimerkiksi useampia prepaid-liittymiä käytettäessä tai matkapuhelinverkkojen kuuluvuuden ollessa rajoitettua. Nokia SIM Manager -sovelluksen avulla puhelimeen voi tallentaa jopa viiden eri SIM-kortin asetukset. Lisäksi 101 sisältää FM-radion, musiikkisoittimen ja mahdollisuuden laajentaa tallennustilaa muistikortilla.
Vielä edullisempi Nokia 100 painottaa kestävyyttä ja yksinkertaista toiminnallisuutta. Musiikinkuuntelua varten laitteesta löytyy FM-vastaanotin.
Molemmat puhelimet on markkina-alueesta riippuen varustettu Nokia Life Tools -sovelluksella ja pankkipalveluita tarjoavalla Nokia Money -sovelluksella. Nokia 101 on hinnoiteltu noin 25 euroon ja Nokia 100 20 euroon.


Nokia 101 ja Nokia 100

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia 101 Nokia 100
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.