Samsungilta kolme uutta Bada-puhelinta: Wave 3, Wave M ja Wave Y

Manu Pitkänen
30. elokuuta, 2011 9:30

Samsung on paljastanut uusia puhelimia, joita se aikoo esitellä Berliinin IFA-kulutuselektroniikkamessuilla. Toisin kuin tähän asti, puhelimet eivät ole Androideja vaan ne perustuvat yhtiön omaan Bada 2.0 -käyttöjärjestelmään (katso esittelyvideo lopusta).
Uudet puhelimet ovat Wave 3, Wave M ja Wave Y. Kolmikon tehokkain malli on ensimmäisenä mainittu Wave 3, josta löytyy Galaxy S:stä tuttu nelituumainen sAMOLED-näyttö, 1,4 gigahertsin suoritin, HSPA ja viiden megapikselin kamera. Alumiinilla vuorattu ja A-GPS:ää sekä GLONASSia tukeva puhelin painaa 122 grammaa.
Wave M ja Wave Y ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan vaatimattomampia. Niissä Bada 2.0:aa pyörittää 832 megahertsin taajuudella tikittävä suoritin ja TFT-näytön resoluutio on 320x480. Wave M:ssä näytön koko on 3,65 ja Wave Y:ssä 3,2 tuumaa. Myös kameroiden kennojen koot poikkeavat, Wave M:ssä on viiden ja Wave Y:ssä kahden megapikselin kamera.
Bada 2.0 tuo mukanaan NFC-tunnistustekniikan, puheentunnistuksen, moniajon sekä Wi-Fi Directin (kuvissa ylhäältä alas: Wave 3, Wave M ja Wave Y).



Lue myös nämä
Tägit
Samsung Bada 2.0 Samsung Wave 3 Samsung Wave M Samsung Wave Y
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.