HTC julkisti ensimmäiset Windows Phone Mango -puhelimensa: HTC Titan ja Radar

Manu Pitkänen
1. syyskuuta, 2011 22:00

HTC on tänään esitellyt lupaustensa mukaisesti laiteuutuuksia. Taiwanilaisvalmistaja esitteli odotetusti Windows Phone Mango -kaksikon: Titanin ja Radarin.
Aiemmin Omegana tunnettu HTC Radar on ulkoisesti kuin valkoinen HTC 7 Trophy. Puhelimesta löytyy 3,8 tuuman SLCD-kosketusnäyttö, jonka resoluutio yltää 480x800 pikseliin asti. Prosessori on ennakkohuhuja vaatimattomampi – 1,5 tai 1,4 gigahertsin sijaan suoritin tikittää 1000 megahertsin taajuudella. Tallennustilaa löytyy kahdeksan gigatavun verran. Viiden megapikselin kameran kuvausominaisuuksia täydentävät LED-salama ja BSI. Radar maksaa 450 euroa.
Radarin sisar Titan eli entinen Eternity on edellistä paremmin varusteltu. Siitä löytyy iso 4,7 tuuman näyttö, jonka resoluutio yltää samaiseen 480x800 pikseliin. Prosessori tikittää 1,5 gigahertsin taajuudella ja tallennustilaa on tuplasti enemmän kuin Radarissa. Kamerasta löytyy kahdeksan megapikseliä. Titanille kertyy hintaa 700 euroa.
Molemmat puhelimet on varustettu etukameroilla, joita voidaan käyttää videopuhelujen soittamiseen. Laitteita odotetaan myyntiin Euroopassa lokakuun aikana.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Phone Mango HTC Omega HTC Radar
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.