HTC Ruby kunnon kuvissa - 4,3" ja 960x540 pikseliä

Teemu Laitila
6. syyskuuta, 2011 13:22

HTC:n pitkään huhuttu Ruby on ollut esillä Thaimaalaisessa mobiilialan tapahtumassa, jossa DroidSans-sivusto nappasi laitteesta useita kuvia. Rubyn viralliseksi nimeksi on varmistumassa HTC Amaze. Samalla varmistui Rubyn tarkemmat tiedot, joissa mainitaan muun muassa qHD-näyttö ja 1,5 GHz:n tuplaydinprosessori.
Älypuhelinten näyttöjen fyysisen koon kasvusta huolimatta huippupuhelimissakin resoluutio on pitkään pysytellyt enintään 800x480 pikselissä. Trendi vaikuttaisi kuitenkin olevan siirtymässä suurempiin pistetarkkuuksiin. HTC:n Rubyn 4,3 tuuman näytön kerrotaan toimivan jo 960x540 pikselin resoluutiolla.
Käyttöjärjestelmänä on Android Gingerbread ja HTC:n Sense-käyttöliittymästä mukana on uusin versio 3.5. Prosessorina toimii 1,5 GHz:n taajuudella toimiva kaksiytiminen järjestelmäpiiri ja muistia on tarjolla 1 GB. Lisäksi kuvista paljastuu takapuolen kameran toimivan 8 MP tarkkuudella ja etupuolen kameran 2 MP tarkkuudella.
Julkaisusta ei ole tarkempaa tietoa, mutta laite saataneen markkinoille viimeistään joulumyynnin alkuun mennessä, jotka perinteisesti tarkoittaa jo loppusyksyä.

Lue myös nämä
Tägit
HTC
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.