Samsung suunnittelee estävänsä iPhone 5:n myynnin Koreassa

Teemu Laitila
19. syyskuuta, 2011 14:23

Samsungin ja Applen patenttisodalle ei ole näkyvissä loppua. Samsungin nimettömänä pysyttelevä johtohenkilö paljasti Korea Times -lehdelle, että yhtiöllä on jo valmiina aggressiivinen strategia, jonka avulla pyritään estämään Applen tulevan iPhone 5 -puhelimen myynti Koreassa.
Korea Timesille puhunut johtaja kertoo Samsungin aikovan haastaa Applen oikeuteen langattomiin tekniikoihin liittyien patenttien perusteella. Nimettömän johtajan mukaan Samsung on luottavainen tavoitteidensa saavuttamisen suhteen eikä aio perääntyä.
"Ellei Apple jätä langattomia yhteyksiä kokonaan pois tulevasta puhelimestaan, se ei kykene myymään i-tuotteita ilman, että se loukkaa Samsungin patentteja", johtaja kertoo.
Vaikka Applen ja Samsungin oikeustaistelut ovat käynnissä jo useissa eri maissa, Samsung ei ole tähän mennessä ryhtynyt suoraan hyökkäykseen Applea vastaan. Taustalla on Samsungin ja Applen tiivis yhteistyö esimerkiksi siruvalmistuksessa. Applen iPhone-puhelinten hyvä menekki on tehnyt yhtiöstä Samsungin komponenttituotannon isoimman asiakkaan.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.