Samsung Galaxy Note joulumyyntiin Briteissä

Matti Robinson
21. syyskuuta, 2011 17:30

Brittiläinen matkapuhelinmyyjä Clove on kertonut virallisessa blogissaan, että odottaa Samsung Galaxy Note -älypuhelinta kauppojensa hyllyille marraskuussa. Puhelimiin erikoistunut jälleenmyyjä kertoo kysyvänsä mahdollisia tietoja puhelimen saatavuudesta valmistajalta päivittäin.
Odotettu puhelin on näillä näkymin brittiläisten ostettavissa marraskuun loppupuolella, joka viittaa siihen, että Suomessakin ollaan todennäköisesti aikataulussa. Täyttä varmuutta aikataulusta ei vielä ole, kuten ei myöskään hinnasta. Clove arvioi verottoman hinnan asettuvan kuitenkin suurinpiirtein 500 puntaan eli noin 572 euroon, joka on myös kaupan ennakkotilaushinta.
Mikäli et ollut Galaxy Noten julkistuksen aikaan kuulolla, niin kyseessä on peräti 5,3 tuuman WXGA-resoluution (1280x800) kosketusnäytöllä varustettu eräänlainen tabletin ja älypuhelimen hybridi. Puhelimen sisuksissa hyrrää 1,4 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja kamerasta löytyy megapikseleitä kahdeksan.
Samsungin Suomen osaston julkistuksen yhteydessä kertomien tietojen mukaan puhelimen pitäisi saapua myyntiin niin ikään marraskuussa. Suositushinnaksi Samsung kertoi Suomen osalta vielä Brittejä huomattavasti korkeamman hinnan, peräti 799 euroa.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy -sarja Samsung Galaxy Note
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.