Tim Cook esittelee iPhone 5:n 4. lokakuuta

Manu Pitkänen
21. syyskuuta, 2011 16:39

Wall Street Journalin teknologiablogi All Things Digitalin saamien tietojen mukaan Apple aikoo järjestää mediatapahtuman 4. lokakuuta. Tapahtumassa esitellään uusi iPhone 5 -puhelin.
Spekulointi iPhone 5:n julkistuspäivästä on käynyt viime kuukausina vilkkaana ja ristiriitaisuuksia huhujen välillä on ollut enemmän kuin tarpeeksi. All Things D on kuitenkin varma, että puhelin julkistetaan lokakuun alussa. Sivuston lähteet kuitenkin huomauttavat, että Apple saattaa muuttaa suunnitelmiaan minä hetkenä hyvänsä. Julkistuksen järjestäminen lokakuun ensimmäisenä tiistaina on kuitenkin tämän hetken suunnitelma.
Tilaisuuden lavashow'ta odotetaan myös kiinnostuneina, sillä tämä on ensimmäinen kerta kun tuotelanseerauksen vetovastuussa on joku muu kuin Steve Jobs. Monien mielestä uuden toimitusjohtajan, Tim Cookin, arvo Applelle määräytyy vasta tuotejulkistuksen myötä.
All Things Digitalin tietojen mukaan iPhone 5 esiteltäisiin kuun alussa, mutta kauppoihin puhelin tulisi muutama viikko sen jälkeen.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.