Samsungilta taivuteltava konseptipuhelin

Panu Roivas
23. syyskuuta, 2011 18:22

Jos älypuhelinvalmistajia on uskominen, tulevaisuuden matkapuhelimet voidaan huoletta kääntää rullalle tai ainakin taivuttaa kaksin kerroin. Samsung liittyy viimeisimpänä joukkoon esitellessään konseptipuhelinta, joka saattaisi jopa tulla myyntiin jossain vaiheessa.
Samsung Galaxy Skin -nimellä kulkeva taivuteltava älypuhelin on professori Haeseong J. Jeen ja Hye Yeon Youn luomus, joka on heidän mukaansa vielä konseptitasolla. Puhelimen näyttö on joustava ja pystyy taipumaan käyttötarkoituksesta riippuen sopivaan muotoon. Sen kerrotaan olevan myös erittäin kestävä, ja selviytyvän mm. vasaran iskusta.


Lisää konseptikuvia: Yanko Design


Samsung on aikaisemmin ilmoittanut aloittavansa taipuvien AMOLED-paneelien tuotannon mahdollisesti jo ensi vuoden toisella neljänneksellä. Taipuvissa paneeleissa käytetään lasin sijasta muovi-polymidisubstraattia, joka mahdollistaa näytön taivuttamisen sylinterimuotoon, jonka halkaisija on yksi tuuma. Nähtäväksi jää kuitenkin milloin Samsung tuo markkinoille ensimmäisen oikean taipuvaa näyttöä käyttävän älypuhelimen.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung samsung skin
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.