Samsung päivittää Galaxy S 2:n LTE- ja HD-aikaan

Teemu Laitila
26. syyskuuta, 2011 12:54

Samsung on julkaissut kotimarkkinoilleen kaksi uutta versiota yhtiön älypuhelinmalliston lippulaivasta. Galaxy S II LTE ja Galaxy S II HD LTE muistuttavat paljolti alkuperäistä mallia, mutta päivitetyllä suorituskyvyllä sekä nopeammilla nettiyhteyksillä.
Samsung Galaxy S II:n LTE-yhteyksillä varustettua versiota esiteltiin jo Berliinin IFA-messuilla viime kuussa. Laitteen tuplaydinprosessori on kellotettu 1,5 GHz:n ja näytön koko on amerikkalaismallien mukaisesti kasvanut 4,5 tuumaan alkuperäisestä 4,3 tuumasta. Paneeli on edelleen WVGA-resoluutiolla toimiva Super AMOLED Plus. Lisäksi korealaisversio sisältää NFC-tuen.
Kaksikosta mielenkiintoisempi on kuitenkin Galaxy S II HD LTE. HD-malli muistuttaa pelkkää LTE-mallia kaikilta muilta osin, mutta laitteessa on massiivinen 4,65 tuuman näyttö. Näytön resoluutio on kasvatettu 1280x720 pikseliin, mikä tarkoittaa 316 pikseliä tuumaa kohti.
LTE-verkkojen ollessa Suomessa ja suurimmassa osassa Eurooppaa vasta lähinnä koekäyttöasteella, päivitettyjä malleja tuskin nähdään pohjolassa ihan pian.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Samsung Galaxy S II LTE Galaxy S II HD LTE
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.