Apple järjestää iPhone-tilaisuuden 4. lokakuuta

Manu Pitkänen
28. syyskuuta, 2011 0:16

Tietotekniikkayhtiö Apple on alkanut lähettää lehdistölle kutsuja 4. lokakuuta järjestettävään tilaisuuteen, jonka aiheena on iPhone. Yhtiö ei kuitenkaan halunnut paljastaa millä tavalla tilaisuus liittyy sen suosittuun puhelinmallistoon, mutta kaikki enteet viittaavat iPhone 5:n julkistustilaisuuteen.
Kerroimme jo aiemmin viime viikolla All Things Digital -blogin tiedoista, joiden mukaan Apple esittelisi uuden puhelimen tai uusia puhelimia 4. lokakuuta. Tilaisuus järjestetään kotkanpesässä eli yhtiön päämajassa Cupertinossa. Tämän on uskottu viittaavan siihen, että Apple aikoo demonstroida puhelimen LTE-ominaisuuksia.
Uuden iPhonen tai uusien iPhone -puhelimien ympärillä on kuhissut huhuja niin paljon, ettei kukaan oikein tiedä mitä Applelta on luvassa. Kohtalaisella varmuudella voidaan kuitenkin sanoa, että tiedossa on kaksi puhelinmallia: keskitasoinen iPhone 4S ja high-end-käyttäjille suunnattu iPhone 5.
Jälkimmäisestä löytyy mahdollisesti uusi kaksiytiminen A5-suoritin ja parannettu kahdeksan megapikselin kamera. Näytön koko on myös mahdollisesti suurentunut ja puhelimen paksuutta on pienennetty entisestään.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.