Android 4.0 ja Googlen Nexus Prime -puhelin julkistetaan 11. lokakuuta

Manu Pitkänen
29. syyskuuta, 2011 8:22

Samsung on lähettänyt kutsuja, joissa se pyytää olemaan läsnä 11. lokakuuta järjestettävässä Unpacked-tapahtumassa ja tulla katsomaan mitä uutta Androidilla on tarjottavana. Androidin neljättä versiota eli niin sanottua Android Ice Cream Sandwichiä on odotettu lokakuuksi, joten merkit osoittavat vahvasti sen julkistuksen suuntaan.
Tapahtumasta välitetään Android and Me -sivuston mukaan live-kuvaa YouTuben kautta, joten kyse on selvästi korkean profiilin julkistustilaisuudesta. Tapahtuma alkaa kello 11:30 Suomen aikaa (1:30 PST, aamulla)
Julkistukset tuskin jäävät pelkän käyttöjärjestelmän tasolle, sillä tapana on ollut esitellä uusia laitteita samaan aikaan. Lisäksi kutsun lähettäjänä on Samsung, jonka tiedetään olevan Googlen Nexus Prime -puhelimen takana. Ennakkotietojen perusteella Nexus Prime on varsin herkullinen high end -puhelin, jota tullaan takuuvarmasti vertaamaan monellakin tapaa viikkoa aiemmin esiteltävään iPhoneen.
Matkapuhelinrintamalla on tapahtunut ja tapahtuu lähiviikkojen aikana paljon isoja asioita. Microsoft aloitti Mango-päivityksen jakelun, Intel kertoi panostavansa nyt MeeGon sijaan Tizeniin (Samsungin kanssa), Apple julkistaa uuden iPhone-puhelimen (tai uusia puhelimia) 4. lokakuuta, uusi Android sekä Nexus esitellään ja Nokia järjestää vielä kuun lopulla Nokia World -tapahtuman.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Android Google Ice Cream Sandwich Nexus Prime
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.