HTC julkisti uuden Sensation XL -älypuhelimen suurella näytöllä

Manu Pitkänen
10. lokakuuta, 2011 10:27

Taiwanilainen HTC laajentanut Android-äypuhelinmallistoaan uudella "jättiläisellä". Sensation XL -nimisestä puhelimesta löytyy nimensä mukaisesti iso 4,7 tuuman kosketusnäyttö. Varustelutasoa täydentää myös Beats Audio -tekniikka.
HTC kehuu kovaan ääneen Hifi-tekniikkaansa. Sen mukaan HTC Sensation XL ja syyskuussa julkistettu HTC Sensation XE ovat uudenlaisia miniviihdekeskuksia, joiden äänentoisto on viritetty huippuunsa. Laitteen mukana tulee urBeats-kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni sekä kaukosäädin. Vihdeominaisuuksia on parannettu HTC Watch -nimisellä ohjelmalla, jonka avulla ison elokuvatiedoston latautumista puhelimeen ei enää tarvitse odottaa, vaan toiston voi aloittaa jo latauksen aikana.
Vain noin 9,9 millimetriä paksun puhelimen sisältä löytyy yksiytiminen 1,5 gigahertsin suoritin, 768 megatavua keskusmuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Kamerassa on valovoimainen f/2,2-aukolla varustettu linssi ja kahdeksan megapiksen BI-CMOS-kenno. Kamera kykenee 720p-tasoisten videoiden taltiointiin. Videopuheluista vastaa 1,3 megapikselin kamera.
Hinnan kerrottiin olevan alle 700 euroa.
Päivitys. Pääkameran kennossa on tietysti kahdeksan megapikseliä eikä kahta.

Lue myös nämä
Tägit
Android HTC HTC Sensation XL
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.