Acerin Allegro on halpa Mango-puhelin

Teemu Laitila
11. lokakuuta, 2011 14:09

Acer on julkaissut uuden huomattavasti nykyistä tarjontaa halvemman Windows Phone -puhelimen, joka kantaa nimeä Allegro. Allegron hinnaksi kerrotaan 299 euroa ja sitä odotetaan markkinoille "ennen joulua".
Acer ei ole vahvistanut uuden puhelimen tarkkoja speksejä, mutta sen oletetaan olevan sama laite, jota yhtiö esitteli jo IFA-messuilla tänä syksynä. Aiemmin Acer W4 -nimellä tunnettu puhelin sisältää 3,6 tuuman kokoisen WVGA-resoluutiolla (800x480) toimivan ruudun, 1 GHz:n yksiytimisen prosessorin, 5 megapikselin takakameran, HSPA-yhteydet, GPS:n ja WiFin. Puhelin tulee kauppoihin mustana ja valkoisena versiona.
Windows Phone -puhelinten keskihinta on tähän mennessä ollut huomattavasti Android-tarjontaa korkeampi, joten halvempien WP-puhelinten saapuminen markkinoille on kilpailun ja tarjonnan kannalta hyvä asia.
Lisää halpoja Windows Phone -puhelimia saapunee tulevaisuudessa markkinoille myös kiinalaisilta halpavalmistajilta kuten ZTE:ltä, joka esitteli omia Mango-puhelimiaan Kiinassa syyskuun lopulla.

Lue myös nämä
Tägit
Acer Acer Allegro
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.