LG paketoi Android-laitteisiinsa McAfeen tietoturvaa

Teemu Laitila
11. lokakuuta, 2011 17:05

LG on kokeilemassa uutta keinoa, jolla yhtiö kykenisi erottamaan omat laitteensa alati kasvavasta Android-laitteiden joukosta. Uutena myyntivalttina LG tarjoaa tulevaisuudessa McAfeen tietoturvasovelluksia osana kuluttaja- ja bisnesmallejaan. McAfeen tietoturva on tulossa sekä puhelimiin että tabletteihin.
LG:n mukaan tietoturva ja laitteiden hallinta ovat kaikenkokoisten yristysten kannalta tärkeitä kysymyksiä ja yhteistyöllä pyritään vastaamaan juuri näihin tarpeisiin. "Yhteistyömme kautta voimme tarjota asiakkaillemme tarpeellisia tietoturvaominaisuuksia kätevästi laitteisiin esiasennettuna ja samalla vastaamme yrityskäyttäjien tarpeisiin tietoturvasta ja tehokkaasta laitehallinnasta", LG:ltä kerrotaan.
Mobiililaitteisiin on tarjolla kaksi esiasennettua tietoturvasovellusta. Yrityskäyttäjiä kiinnostanee enemmän McAfee Enterprise Mobility, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää omia laitteitaan, mutta samalla taataan turvallinen yhteys työnantajan sähköpostiin ja muihin palveluihin.
Perukäyttäjien kannalta tärkeämpi on McAfee Mobile Security, jonka kerrotaan suojaavan käyttäjiä haittaohjelmilta, spywarelta, viruksilta sekä muilta vaaroilta kuten kalastelusivustoilta.

Lue myös nämä
Tägit
LG Android McAfee
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.