Nokialta kaksi uutta edullista puhelinta

Manu Pitkänen
12. lokakuuta, 2011 14:52

Nokia on julkistanut kaksi uutta puhelinmallia hintaspektrin alapäähän. Ne ovat suunnattu ensisijaisesti muotitietoiselle nuorisolle, jolla ei ole varaa tai halua sijoittaa elektroniikkaan kovin paljoa.
Nokia C2-05 ja X2-05 sisältävät uuden Nokia Browser -verkkoselaimen, jota on höystetty yhtiön omalla pakkausmenetelmällä. Selaimen pitäisi avata sivut aiempaa vikkelämmin, mille Nokia uskoo löytyvän arvostusta paljon nettiä käyttävän nuorison keskuudesta. Puhelimiin on mahdollista asentaa Nokia Storesta löytyviä ohjelmia. Nokian mukaan ne ovat edullisimmat markkinoilla olevat puhelimet, joissa on tällainen ominaisuus.
Nokia C2-05:stä löytyy liukunäppäimistö, VGA-tason kamera sekä microSD-korttipaikka. Radiota ja mp3-tiedostoja voi kuunnella myyntipakkauksen mukana toimitettavien kuulokkeiden avulla. Akku kestää valmiustilassa 20 päivän verran.
Serkkumalli eli X2-05 on teknisesti hyvin samanlainen. Suurin erottava tekijä löytyy niiden designista ja siitä, että X-mallin kaiuttimet pystyvät tuottamaan 106 fonin edestä ääntä. Akkukesto on viisi päivää enemmän kuin C2-05:ssä.
Molemmat puhelimet maksavat noin 50 euroa ennen veroja. Niiden pitäisi saapua myyntiin myöhemmin tänä vuonna.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Nokia C2-05 Nokia X2-05 S40
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.