Googlen pomo uudesta Androidista: "Ette uskokaan mitä on tulossa"

Teemu Laitila
17. lokakuuta, 2011 12:53

Viime viikolla pidetyssä Googlen osavuosikatsauksen julkistukseen liittyvässä sijoittajapuhelussa Googlen toimitusjohtaja Larry Page nostatti uuden Android-version hypeä kertomalla, että "Ette uskokaan mitä kaikkea olemme saaneet toteutettua tässä julkaisussa. Uskomme Androidin leviävän hirveällä vauhdilla eikä sitä voi pysäyttää mikään".
Googlen uusinta Android-versiota on odoteltu koko syksyn ja odotus päättynee ylihuomenna. Google ja Samsung pitävät yhdessä julkaisutilaisuuden, jossa uusi Android-versio esitellään perinteisesti uuteen Nexus-sarjan laitteeseen asennettuna. Uusiin Android-versioihin liittyy erottamattomana osana myös uuden version koodinimeä kuvastava patsas Googlen toimiston ulkopuolelle.
Uusi "keksijäätelöä" kuvaava patsas pystytettiin nurmikolle viime torstaina. Nurmikolta löytyvät jo kaikki isot Android-versiot Cupcake-version (Android 1.5) leivoksesta ja jättimäisestä donitsista (Android 1.6) aina piparkakkuun (Android 2.3) ja hunajakennoon (Android 3.0).
Videon otsikko on "Calling All Ice Cream Sandwich Lovers" ja kuvauksessa on pelkästään linkki Youtube-sivustolle, josta 19. päivä pidettävän julkaisutilaisuuden voi katsoa suorana.

Lue myös nämä
Tägit
Android Google Ice Cream Sandwich
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.