Nokian Windows Phone -puhelinten myynti alkaa Italiassa marraskuussa

Manu Pitkänen
18. lokakuuta, 2011 12:14

Nokia World ja tätä kautta myös suomalaisen matkapuhelinjätin ensimmäisten Windows Phone -puhelinten julkistus alkaa lähestyä. Lokakuun lopulla julkistettavan puhelimen (tai julkistettavien puhelinten) myynti näyttäisi alkavan Italiassa jo marraskuulla.
Stephen Elop on aiemmin sanonut, että Nokian julkaisustrategiaa tullaan korjaamaan. Siinä missä aiemmin puhelimen julkistuksen ja myyntiin tulon välillä saattoi kestää useita kuukausia (kuten Nokia N9:n tapauksessa), niin Windows Phone -puhelimet pitäisi tulla myyntiin parin viikon viiveellä.
iPhoneItalia-sivuston käsiinsä saaman dokumentin perusteella näin todellakin on ja saapasmaassa WP-nokialaisten myynti TIM-operaattorilla alkaa ensi kuussa. Nokian toimitusjohtaja on myös sanonut, että lanseeraus kussakin maassa aiotaan suorittaa porrastetusti, joten muissa maissa puhelimiin päästään käsiksi eri aikaan. Esimerkiksi Intiassa myynti näyttäisi alkavan vasta ensi vuoden alussa.
Valitettavasti Suomi ei kuulu ensimmäisiin WP-puhelinten lanseerausmaihin. Dokumentista ei ilmene WP-nokialaisen suositushintaa.

Lue myös nämä
Tägit
Nokia Windows Phone Windows Phone Mango
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.