Microsoft: Android on halppiskamaa

Manu Pitkänen
19. lokakuuta, 2011 12:28

Web 2.0 Summit -tapahtumassa San Franciscossa puhunut Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer haukkui Androidia halvaksi ja vaikeakäyttöiseksi käyttöjärjestelmäksi. Lausunto ei ole mitenkään poikkeuksellinen, sillä Microsoft on viime aikoina muutenkin keskittynyt kilpailijoidensa dissaamiseen ja oman järjestelmänsä kehumiseen.
Windows Phone -pomo Andrew Lees tokaisi taannoin, että Android on kaoottisessa tilassa ja että Applelta puuttuu halu kehitykseen.
Ballmerin mukaan tulevissa Windows Phone -puhelimissa on keskitytty designiin, jonka hän kertoo yltävän Applen tasolle. Hänen mukaansa kuluttajat haluavat puhelimien näyttävän hyvältä ja yhtiö haluaa vastata tähän kysyntään tarjoamalla sellaisia. Ballmer puhuu todennäköisesti Nokian puhelimista.
Microsoftin toimitusjohtajan mielestä Androidin käyttö vaatii tietojenkäsittelytieteen tutkinnon, kun taas Windows Phonen käytön oppii kuka tahansa. Ballmer kuitenkin myöntää Androidin vahvuudet halpapuhelimissa, mutta lupaa sen valta-aseman murenevan pian kun WP-puhelimet tunkeutuvat alempiin hintakategorioihin.

Lue myös nämä
Tägit
Android Microsoft Windows Phone Steve Ballmer
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.