DNA aloittaa iPhone 4S:n myynnin 28. lokakuuta

Manu Pitkänen
26. lokakuuta, 2011 9:03

Teleoperaattori DNA kertoi tuovansa kuun alussa julkistetun iPhone 4S -puhelimen valikoimiinsa. iPhone 4S tulee myyntiin 28. lokakuuta DNA Kauppoihin, DNA:n verkkokauppaan, DNA Pro -verkkokauppaan ja DNA Yritysmyyntiin sekä valikoiduille edustajille.
Lehdistötiedotteessaan DNA hehkuttaa iPhone 4S:ää kaikkien aikojen loistavimmaksi puhelimeksi ja sen iOS 5 -mobiilialustaa vuorostaan kaikista kehittyneimmäksi. "Olemme iloisia voidessamme tuoda tarjolle tämän uuden erinomaisen iPhone 4S -puhelimen", kertoo DNA:n puheliiketoiminnasta vastaava johtaja Cedric Kamtsan. "Uskomme, että asiakkaamme arvostavat suuresti iPhone 4S älypuhelimen tarjoamaa huippuluokan käyttökokemusta Suomen nopeimmaksi mitatussa 3G-verkossamme."
Kaksiytimisellä A5-suorittimella, uudella kameralla ja Siri-puheohjausjärjestelmällä (ei toimi suomen kielellä) varustettu iPhone 4S maksaa DNA:lla 20 euroa kuukausi (16 GB:n malli, 24 kk:n kytky). Muistimäärän saa tuplattua kun maksaa neljä euroa lisää kuukaudessa ja suurin 64 gigatavun versiolle kertyy hintaa 29 euroa kuukaudessa.
Puhelimen myynti alkaa tämän viikon perjantaina kello 7.00. Myös Sonera on kertonut aloittavansa puhelimen myynnin kello 8.00. Kaksikon kohdalla markkinointi näyttäisi siirtyneen Nokian N9:stä iPhone 4S:ään. Saunalahden valikoimiin iPhone 4S ei kuulu tällä hetkellä.
Päivitys. Toisin kuin jutussa alun perin väitettiin, niin DNA ei ole avaamassa uusia myymälöitä. Pahoittelemme väärinymmärrystä.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPhone Siri
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.