Kuvissa uudella muotoilulla varustettu neliytiminen HTC Zeta

Manu Pitkänen
16. marraskuuta, 2011 15:37

Teknologia sivusto Engadget on julkaissut sivuillaan kuvan, jonka se sanoo esittävän toistaiseksi julkaisematonta, neliytimisellä prosessorilla varustettua HTC Zeta -älypuhelinta.
Puhelin poikkea taiwanilaisvalmistajan tähän asti käyttämästä designista paljon. Pyöristetyt kulmat ovat saaneet lähteä ja tilalle on tullut terävämpi ja ainakin etupuolen osalta selvästi tiukkalinjaisempi muotoilu. Puhelimen pidemmän sivun reunojen kerrotaan kaventuvan näytön keskikohtaa päin mentäessä. Lisäksi takakuori on silminnähtävän kupera.
Engadgetin tietojen mukaan Zetasta löytyy tehokas 2,5 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä neliytiminen APQ8064-suoritin ja gigatavun edestä RAM-muistia. 4,5-tuumaisen näytön resoluutio on 1280x720 pikseliä ja pääkamerasta löytyy kahdeksan megapikseliä. Komponenttien sähköntarpeesta pitää huolen 1830 mAh:n akku. Käyttöjärjestelmäksi on valittu Android 4.0 Ice Cream Sandwichin.
HTC:lta on huhujen mukaan tulossa muitakin neliytimisellä suorittimella varustettuja puhelimia. Tiedossa on Zetan lisäksi HTC Edge ja HTC Ville.

Lue myös nämä
Tägit
Android android ice cream sandwich HTC HTC Ville
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.